Stempelur

Et stempelur er ikke længere en faktisk stempling af et kort, som afleveres på lønkontoret. Tiden er for længst løbet fra de håndskrevne eller stemplede timesedler, som skal håndteres manuelt. Det er alt for tidskrævende og dermed alt for dyrt. I disse tider er et stempelur heldigvis digitalt og sender alle oplysninger direkte til en central computer, hvor alle relevante medarbejdere kan se dem, fx i bogholderiet. Et digitalt stempelur er til glæde for både virksomhed og medarbejdere; med brugervenlig tidsregistrering bliver ingen snydt for overtidsbetaling eller flekstid. Et stempelur er en god investering og kan meget hurtigt tjene sig hjem igen.

 

Elektronisk stempelur i hverdagen

Anvendelse af stempelur er nemt og enkelt, så selvom I aldrig har haft tidsregistrering før, skal I hurtigt få det lært og komme ind i rutinen. Når I møder på arbejde, registrerer I jer hver især ved stempeluret, fx med

  • Personlig pinkodeStempelur
  • Brik eller adgangskort
  • Fingeraftryk
  • Stregkode

Ved pauser stempler I ud og ind igen, når frokosten er spist. Pauser i løbet af dagen kan også bare være defineret på forhånd. Når klokken slår fyraften, stempler I ud på samme måde, som da I mødte om morgenen, og jeres stempelur beregner dagens arbejdstid automatisk i realtid.

Vi samarbejder med en række danske producenter af forskellige læsere og tidsterminaler. Se et udsnit.
Kontakt os i dag og lad os sammen finde det helt rigtige stempelur til netop jeres virksomhed.

 

 

Omkostningseffektivt stempelur

Vores system bygger på mange års erfaring med timeregistrering, og vi følger med tiden. Vi har bygget vores digitale stempelur op af moduler, så I kan tilvælge lige de elementer af programmet, der giver mening i jeres forretning.

De opsamlede data om præcise arbejdsmønstre kan være værdifulde for en chef, der skal lægge brugbare vagtplaner og planlægge ferier og fridage omkring helligdage. Samtidig kan chefen overvåge medarbejdernes faktiske anvendelse af tildelt flekstid og kan justere ordningen efter behov. Det kan eksempelvis være, at alle alligevel stempler ind på stempeluret omkring kl. 8.00 mandag-torsdag, så det kunne være en fordel at justere arbejdsdagen om fredagen, hvis det ellers passer ind i virksomhedens og kundernes behov.

Et stempelur med opdateringer i realtid giver også medarbejderne mulighed for at følge med i deres fravær eller opsparede flekstid til udbetaling eller afspadsering.

Når bogholderiet skal køre løn, er de præcise oplysninger fra virksomhedens stempelur uvurderlige. Alle data ligger klar til brug, og de mange arbejdstimer kan på forhånd sorteres automatisk i fx dagvagt/nattevagt, almindelig tid/overtid eller andre relevante segmenter i forhold til overenskomster og lokale aftaler. Samtidig kan feriedage trækkes i ferieregnskabet. Efter godkendelse kan alle oplysningerne for hver medarbejders brug af stempeluret eksporteres til jeres lønsystem. Risikoen for menneskelige fejl reduceres kraftigt, og ingen vil føle sig uretfærdigt stillet, hverken arbejdsgiver eller medarbejder, når alt er registreret automatisk på stempeluret. Korrekt og nem afregning for reelt udført arbejde til glæde for alle – det er omkostningseffektivt!

I tillæg til disse basale funktioner kan jeres nye stempelur bruges til at registrere tidsforbrug på bestemte kunder, ordrer eller produktgrupper. Det giver fantastisk viden om den faktiske omkostning ved en specifik leverance. De indsamlede oplysninger fra stempeluret kan endda overføres til regneark eller jeres eget CRM-system, så tidsforbruget på en kunde findes let tilgængeligt, lige dér hvor I har brug for det.

 

Kursus & support mht. Stempelurer

Dan-Made Data er et dansk udviklingshus med hovedsæde i Nørresundby. Vi taler selvfølgelig dansk og står til rådighed mandag-fredag, hvis der skulle opstå problemer med jeres stempelur eller tilhørende software. Under menupunktet Support finder du et par af de mest typiske fejlscenarier ved driften af stempelur og tilhørende løsningsforslag.

Kan fejlen ved stempeluret ikke rettes med hjælp derfra, er I selvfølgelig velkomne til at ringe eller skrive til os. Så kan vi eventuelt logge på jeres computer med fjernsupport og få en afklaring hurtigst muligt.

I opstartsfasen anbefaler vi, at vi afholder et lille kursus på jeres adresse for to-tre medarbejdere, så I får mest muligt ud af jeres nye stempelur. Efter at have anvendt stempelur og program i en periode vil I måske have en opfriskning på nogle af de mere avancerede muligheder i StarTime eller give andre medarbejdere mulighed for at komme på kursus. Kontakt os, så vi sammen kan finde ud af, hvordan I bedst muligt kommer i gang med at nyde godt af stempeluret.

X
Kontakt os